Неділя, 20.01.2019, 09:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Регіональний центр професійно-технічної освіти м. Зіньків
Меню сайту
Опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 136
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Статистика
Головна » 2018 » Лютий » 23 » Урок на тему: "Страви з птиці. Приготування запечених страв з птиці."
12:53
Урок на тему: "Страви з птиці. Приготування запечених страв з птиці."

Майстер-клас

Майстер-клас – це форма передачі досвіду майстерності шляхом показу форм, методів та прийомів роботи.

Своїми здобутками з колегами  ділиться майстер виробничого навчання Брічікова Алла Миколаївна шляхам  проведення відкритого уроку на тему: "Страви з птиці. Приготування запечених страв з птиці."


 

Переглядів: 130 | Додав: khap | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:




Наш контакт:


Пошук
















Конструктор сайтів - uCoz